U Bogdanovcu iz kuće ukradeno više desetaka tisuća kuna

Kroz vikend je evidentirano nekoliko krađa. Krađa sa najvećom materijalnom štetom u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna dogodila se u subotu, 22. prosinca u Bogdanovcu. Nepoznati lopov je u jutarnjim satima  iskoristio kraću odsutnost ukućana, te je ušao u nezaključanu obiteljsku kuću gdje je ukrao domaći i strani novac.

Istog dana u vremenu od 12 do 14.40 sati u Belici u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao domaći novac. U razdoblju od 20. do 22. prosinca, u Kotoribi u Dugoj ulici, nepoznati kradljivac u dvorištu obiteljske kuće provalio je u spremište gdje je ukrao razni tesarski alat, te u štagalj gdje je ukrao inox bačvu.

Potom je kroz nezaključana vrata ušao u podrum iz kojeg je ukrao razna alkoholna pića. U vremenu od 10. do 22. prosinca u Donjem Mihaljevcu u Ulici Maršala Tita, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana te je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao zlatni nakit. Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na više tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije