FOTO: Prepoznajete li pljačkaša pošte u Čakovcu?

Kao što smo izvijestili, u petak, 21. prosinca oko 18 sati dogodila se pljačka poslovnice Hrvatskih pošta u Čakovcu u Ulici Nikole Pavića. Nepoznata muška osoba ušla je u poštanski ured i uz prijetnju od uposlenika zatražila novac.

Nakon što mu je zaposlenik predao novac počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru. Počinitelj bi bio: visine oko 180 cm, vitke tjelesne građe, obučen u jaknu crvene boje s bijelom crtom na oba rukava, crne hlače i crne čizme. Na glavi je imao crnu kapu tzv. “fantomku” s prorezima za oči i preko nje prebačenu kapuljaču od jakne, te oko vrata crni šal.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Za počiniteljem policija intenzivno traga, te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U nastavku su fotografije nepoznatog počinitelja kaznenog djela “razbojništva” u poštanski ured u Čakovcu. Molimo građane, u slučaju da imaju kakva saznanja o ovom kaznenom djelu ili prepoznaju osobu sa fotografije neka obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192.

Fotografije nepoznatog počinitelja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije