Lančani sudar u Nedelišću, putnik teško ozlijeđen

U petak, 14. prosinca poslije 19 sati u Nedelišću na raskrižju Čakovečke ulice i Ulice Antuna Gustava Matoša dogodila se prometna nesreća. Vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 50-godišnjak iz Slakovca pod utjecajem alkohola u količini od 0,90 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju kolnika i gustoći prometa.

Zbog toga je vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je na kolniku bio zaustavljen radi skretanja ulijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera, 30-godišnjak iz Macinca. Nakon udara osobni automobil 30-godišnjaka odbačen je udesno na autobusno stajalište.

U osobni automobil 50-godišnjaka, koji je ostao na kolniku, neprilagođenom brzinom kretanja udario je osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim upravljao 29-godišnjak iz Male Subotice, pod utjecajem alkohola u količini od 2.03 g/kg alkohola.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 29-godišnji vozač i putnik iz njegovog vozila, 24-godišnjak iz Dunjkovca, gdje je utvrđeno da je vozač lakše, a putnik teško ozlijeđen. Protiv 29-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, a protiv 50-godišnjaka podnijet će se Optužni prijedlog  Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije