Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DVOJAC 'HARAO' MEĐIMURJEM Maloljetnik i 19-godišnjak krali cigarete, alkohol, aluminij...
Ilustracija/Miroslava Novak Hranjec

DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE

DVOJAC 'HARAO' MEĐIMURJEM Maloljetnik i 19-godišnjak krali cigarete, alkohol, aluminij...

Osumnjičeni su četiri provale na području Kotoribe i Donje Dubrave!

Dovršenim kriminalistički istraživanjem utvrđeno je kako su 19-godišnjak s područja općine Kotoriba i maloljetnik s područja Međimurske županije, počinili dvije teške krađe te jednu tešku krađu u pokušaju.

Naime, sumnja se da su tijekom srpnja prošle godine u Donjoj Dubravi, Ulici Mihovila Pavleka Miškine u dva navrta provalili u ugostiteljski objekt, vlasništvo privatnog poduzeća iz Donjeg Vidovca te ukrali cigarete i alkoholna pića. 

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su tijekom kolovoza prošle godine u Kotoribi, Školskoj ulici provalili u prostorije ljetne kuhinje, ali ih je u dovršenju kaznenog djela spriječio 54-godišnji vlasnik te su pobjegli s mjesta događaja.
Ujedno, istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni dvojac uz pomoć dvojice maloljetnika s područja Međimurske županije, počinio još jednu tešku krađu.
Sumnja se da su početkom kolovoza prošle godine u Kotoribi, Kolodvorskoj ulici provalili u skladišne prostorije privatnog poduzeća iz Hodošana te ukrali otpadne aluminijske dijelove automobila.
Ukupna materijalna šteta opisanim kaznenih djelima procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv 19-godišnjeg osumnjičenika te prema maloljetnim osumnjičenicima podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja.    

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!