Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ZADRŽAN U PRITVORU Terete ga za teško ubojstvo u Piškorovcu i sedam povreda djetetovih prava
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

UBIO ŽENU PRED OČIMA DJECE

ZADRŽAN U PRITVORU Terete ga za teško ubojstvo u Piškorovcu i sedam povreda djetetovih prava

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu obavilo je prvo ispitivanje uhićenog 36-godišnjaka i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubojstvo i sedam kaznenih djela povrede djetetovih prava.

Riječ je u ubojstvu u romskom naselju Piškorovcu u Međimurju. Kako je utvrđeno, 36-godišnjak je 16. veljače u kući u Piškorovcu, s ciljem da ju usmrti, svoju izvanbračnu suprugu koju je ranije zlostavljao više puta rukama snažno udario u glavu i tijelo, a potom joj nožem zadao ubod u lijevi kuk. 

Sve se to odvijalo pred očima njihovo sedmero djece u dobi od 2,5 do 14,5 godina. Žena je zadobila teške ozljede i uslijed iskrvarenja preminula idućeg dana.  Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i ponavljanja kaznenih djela. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!