Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
SMRT U NOVAKOVCU Novi detalji: 'Provaljeno je, sve je ispreturano'
E.M.

ULICA BLOKIRANA

SMRT U NOVAKOVCU Novi detalji: 'Provaljeno je, sve je ispreturano'

'Nitko nikaj nije čuo. Tjedan dana je nitko nije vidio.', rekla je susjeda...

U kući u Novakovcu večeras je pronađeno mrtvo tijelo žene. 

Riječ je o starijoj ženi u dobi od osamdesetak godina. Policija je dojavu o pronalasku mrtvog tijela u Ulici Vladimira Rojka dobila oko 18 sati. Policija provodi očevid i sumnja na nasilnu smrt. U ovim trenucima ulica je još uvijek blokirana. 

Kako Index.hr doznaje od susjeda s kojima su razgovarali, oni ženu koja je večeras pronađena mrtva nisu vidjeli najmanje tjedan dana. 

"Tjedan dana je nitko nije vidio, sama je živjela"

"Nitko nikaj nije čuo. Tjedan dana je nitko nije vidio. Sama je živjela, bila je povučena. U zadnje vrijeme nismo nikoga vidjeli da dolazi kod nje. Nismo ništa posumnjali jer je zima i ne viđamo se toliko na ulici", rekla je susjeda koja živi u neposrednoj blizini. 

Razgovarali su i sa susjedom koji je večeras razgovarao s policijom.

"Žena je došla i vidjela je kako leži na podu"

"Nisam je vidio barem tjedan dana, ja radim i kad dođem doma, ni inače je ne bih svaki dan viđao. Baš sam danas pitao susjeda je li ju on vidio i isto je rekao da nije i onda se večeras dogodilo ovo. Došla je jedna žena koja je od nje kupovala jaja. Nije joj se javljala na telefon pa je ta žena došla k njoj. Ima odozada kućicu u kojoj boravi i kad je žena ušla, vidjela je nju kako na podu leži", ispričao je Indexu susjed.

Kaže kako je, po svemu sudeći, tijelo tamo duže vrijeme stajalo.

"Sin mi je rekao da je provaljeno, da je sve ispreturano"

"Mene je policija zvala kao susjeda, rekao sam im koliko dugo je nisam vidio. Razgovarao sam s njenim sinom koji je rekao da je provaljeno, da su stvari sve ispreturane. Ona je imala te kokoši i uzgajala jaja, navodno je samo jedna kokoš ostala. Ona je bila njemačka penzionerka, cijeli život je bila u Njemačkoj i tu se vratila proživjeti starost, ali ovo je radila valjda iz hobija", ispričao je susjed. 

"Bila je sama, ima samo sina i dvije unuke. Sin živi u Domašincu, a unuke po drugim mjestima", dodao je za Index susjed. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!