UBOJSTVO U ROMSKOM PIŠKOROVCU

VIDEO Preminula teško ozlijeđena žena (37). Uhićeni muškarac (35) poznat policiji zbog nasilja

Policijski službenici uhitili su 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva

Nakon što je jučer u 18,52 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život, danas u jutarnjim satima zaprimljena je nova obavijest čakovečke bolnice iz koje proizlazi da je 37-godišnjakinja, nažalost preminula, javlja PU međimurska.

>> STRAVA U MEĐIMURJU Od teških ozljeda preminula žena (37), policija uhitila 35-godišnjaka

Policijski službenici uhitili su 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja.

Preminula Violeta O. majka je devetero djece, kažu u romskom naselju Piškorovcu. Mještani vele da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i jučer na večer nevjenčani supružnici su se, napominju, posvađali. Jedan je mještanin odvezao ozlijeđenu ženu u bolnicu u Čakovcu, gdje su se liječnici borili za njezin život, no nisu ju uspjeli spasiti jer su ozljede bile preteške. Uhićeni 35-godišnjak se nalazi u prostorijama PU međimurske. U policiji zasad ne mogu potvrditi je li bio pijan, no zato je potvrđeno da je od prije poznat policiji, uz ostalo i zbog kaznenih djela vezanih uz nasilje. Djeca su zbrinuta. Centar za socijalnu skrb Čakovec provodi mjere iz svoje nadležnosti.

Policija zasad ne želi izlaziti s informacijama o tome je li u ubojstvu korišteno neko oružje. Ozljede su višestruke, i tek će obdukcija pokazati koja je bila smrtonosna. Nije isključena mogućnost da 35-godišnjak umjesto za ubojstvo bude optužen za teško ubojstvo. Policiji je, osim po kaznenim djelima s elementima nasilja, poznat od prije i po krađama. Kako doznajemo u selu, brigu o djeci preuzela je rodbina preminule Violete O. Nismo uspjeli doznati je li kad policiji prijavila nasilje u obitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije