VIDEO: U potpunosti izgorjelo krovište kuće u Sv. Juraju u Trnju

Jutros u 8.22 sata Javna vatrogasna postrojba Grada Čakovca zaprimila je dojavu o požaru na obiteljskoj kući u Svetom Juraju u Trnju. Zapalilo se krovište kuće koje je u potpunosti izgorjelo.

Članovi JVP Grada Čakovca i vatrogasci iz Svetog Juraja u Trnju, Donjeg Pustakovca i Donjeg Kraljevca požar su lokalizirali, međutim nesretna obitelj je ostala bez krova nad glavom. Prema prvim procjenama šteta je ogromna, a uzrok požara znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Dopuna iz Policijske uprave međimurske

Inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske utvrdio je da je do požara došlo zbog kontakta neizolirane metalne dimovodne cijevi sa gorivom tvari u prostoriji kupatila u potkrovlju kuće. U požaru nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna.

Iz policije apeliraju na građane da kod izgradnje ili rekonstrukcije objekata konzultiraju stručne osobe za izvedbu dimovodnih instalacija, te da tijekom loženja prate stanje dimovodnih cijevi kako ne bi dolazilo do ovakvih nesretnih događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije