Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KRAĐA U GORNJEM HRAŠĆANU Našao ključ, ušao u garažu i odšetao s vrijednim alatom
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

policija poziva na oprez

KRAĐA U GORNJEM HRAŠĆANU Našao ključ, ušao u garažu i odšetao s vrijednim alatom

- Ponovno upozoravano sve naše građane na nužnost poduzimanja minimalnih samozaštitnih mjera kako ne bi postali žrtve lopova - poručuje međimurska policija

U razdoblju od 2. do 4. veljače 2020. godine u Gornjem Hrašćanu, Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj pomoću ključa kojeg je pronašao nedaleko ulaznih vrata garaže, otključao ih je te ušao u unutrašnjost, odakle je ukrao razni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- Ponovno upozoravano sve naše građane na nužnost poduzimanja minimalnih samozaštitnih mjera kako ne bi postali žrtve lopova. Jedna od najlošijih navika naših žitelja je sakrivanje ključeva kuće, stana ili drugih prostorija na raznim lokacijama, npr. ispod otirača, tegli za cvijeće te na drugim ne baš skrovitim mjestima. Lopovi tako „sakrivene“ ključeve mogu vrlo lako pronaći te iskoristiti za nesmetani ulazak u vaš dom. Izbjegavanjem takvih navika uvelike će te smanjiti mogućnost da postanete žrtva kaznenog djela - poručuju iz međimurske policije.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!