O STANJU U MEĐIMURJU

VIDEO Pernar ispred Sabora uživo prenosio razgovor s napadnutim konobarom iz Kotoribe

Saborski zastupnik Ivan Pernar danas prijepodne ispred Hrvatskog sabora razgovarao je s nedavno napadnutim konobarom iz Kotoribe i njegovom ženom o stanju u Međimurju i sve češćim napadima i incidentima

Pod naslovom ‘Zabranjena pressica – Predstavljanje izmjena kaznenog zakona s ciljem borbe protiv nasilnog kriminala’ uživo je Ivan Pernar na svojoj Facebook stranici prenosio razgovor sa Zoranom Čižmešijom koji je nedavno bio žrtva nasilnog napada u Kotoribi. U njegovom društvu bila je i supruga Kristina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pernar je pozvao institucije da rade svoj posao, jer tvrdi da će, ako se ovakva situacija nastavi, dogoditi i smrtni slučaj. 

– Želim pokazati da mi je stalo, molio bih vas, ako ima koja osoba iz Međimurja da je imala sličan incident kao i vi, a institucije nisu odradile svoj posao, neka mi se javi. Ako treba, svaki ćemo tjedan održavati pressice ovdje, poručio je Pernar.

Napadnuti Čižmešija i njegova supruga ispričali su o problemima koji muče stanovnike Kotoribe i Međimurja, a donijeli su i gotovo tri tisuće potpisa za peticiju kojom se traži više policije u Kotoribi.

– Ovdje se nalazi potpisana peticija, neka se nešto promijeni, ljudima je stalo da svi živimo u miru, da se ne maltretira većinski narod, želimo da se ljudi osjećaju sigurno, mora se nešto promijeniti, pokazala je Kristina Čižmešija peticiju za ponovno otvaranje policijske postaje u Kotoribi.

Ivan Pernar dodao je da rješenje problema vidi u strožim zatvorskim kaznama za krađe, provale, razbojništva i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Na kraju je pozvao supružnike da odu zajedno s njim u Sabor i predaju peticiju klubovima zastupnika.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije