Lopovi krali kokoši, zlato, novac, pa čak i jedrilicu

Vikend je za nama, a Policijska uprava međimurska izvještava o krađama koje su zabilježili. Tijekom noći s 7. na 9. prosinca, u Gornjem Kuršancu u Ulici Zrinskih, nepoznati kradljivac je na jezeru ukrao plovilo (jedrilicu) koje je vlasništvo muškarca iz Slakovca.

U čakovečkoj Ulici Matije Gupca u noći s 6. na 7. prosinca nepoznati počinitelj  je provalio u skladišni prostor privatnog poduzeća iz Donje Dubrave gdje je iz ureda ukrao novac, a iz skladišta veću količinu kave, cigareta, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U noći s 7. na 8. prosinca, u Orehovici u Ulici braće Radića, lopov je iz nezaključanog kokošinjca ukrao više desetka komada kokoši. U petak, 7. prosinca, u vremenu od 12.30 do 16.45 sati, u Mihovljanu u Ulici Zvir, kradljivac je kroz nezaključana vrata podrumskih prostorija ušao u obiteljsku kuću iz koje je ukrao zlatni nakit, mobitel i fotoaparat.

Istog dana u večernjim satima, u Pribislavcu u Radničkoj ulici, provaljeno je u kuću koja je u izgradnji odakle je ukraden novac. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije