Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POGREB JE U UTORAK David je odvezao prijatelje kućama pa sletio u kanal i preminuo
Dario Horvat

PRELOG ZAVIJEN U CRNO

POGREB JE U UTORAK David je odvezao prijatelje kućama pa sletio u kanal i preminuo

U ponedjeljak će biti napravljena obdukcija, a u utorak će David biti pokopan u groblju u Prelogu

- Bila je skliska cesta. U zavoju je preletio ravno i vjerojatno je prema dijelovima auta udario u obalu kanala, a potom se prevrnuo na krov i ostao u vodi, kaže tetak Davida S. (23) koji je poginuo kod Svete Marije, pišu 24sata.

>>> STRAVA KOD SVETE MARIJE Mladić poginuo u slijetanju u odvodni kanal HE Dubrava
>>> FOTO Mladić (23) izgubio život u slijetanju u derivacijski kanal HE Dubrava
>>> VIDEO Cesta uzela mladi život: U stravičnoj nesreći poginuo David S. iz Preloga

Mladi vozač iz Preloga danas oko 8 sati vozio se iz smjera Donje Dubrave prema Prelogu i u zavoju je sletio ravno u odvodni kanal te je na mjestu poginuo. Na mjestu nesreće, neki vozači su se zaustavljali i vidjeli nešto nalik na auto u vodi, ali tek poslije 10 sati netko je ipak obavijestio policiju i vatrogasce koji su mladića izvukli iz auta vode.

Automobil je uništen gotovo do neprepoznatljivosti. Mladićeva majka Smiljana stigla je na mjesto nesreće kad su vatrogasci izvukli auto. Izvukli su tijelo iz auta, a majka je od tuge kleknula i plakala nad sinom, pišu 24sata.

Neutješna obitelj tuguje

- Bio je s društvom u Prelogu na humanitarnom koncertu za jednog bolesnog dječaka, a potom je društvo odvezao kući i vraćao se vjerojatno doma u Prelog - rekao je tetak poginulog mladića.

David ima još jednog brata i dvije sestre, a nedavno je upisao i studij multimedije na Sveučilištu Sjever. Kako 24sata doznaju od tetka Davora kojeg su zatekli prilikom utovarivanja do neprepoznatljivosti smrskanog Davidovog automobila, u ponedjeljak će biti napravljena obdukcija, a u utorak će David biti pokopan u groblju u Prelogu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!