Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
UHVATILA IH POLICIJA Mladići iz Pribislavca ukrali ambalažu, rasvjetu, novac i jaja iz jajomata
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ZAVRŠENO KRIM ISTRAŽIVANJE

UHVATILA IH POLICIJA Mladići iz Pribislavca ukrali ambalažu, rasvjetu, novac i jaja iz jajomata

Ukrali su 1200 komada ambalaže, led projektore, novac i jaja iz jajomata...

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 20 i 23-godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili nekoliko teških krađa i krađa - javlja PU međimurska.

Tako su, kažu u policiji, u srijedu, 20. studenoga ove godine u popodnevnim satima u Čakovcu, Obrtničkoj ulici, iz neograđenog dvorišta trgovačkog društva provalili u metalni kontejner koji služi za prikupljanje povratne ambalaže, odakle su ukrali 1200 komada ambalaže.

Nadalje, u petak, 29. studenoga ove godine u popodnevnim satima u Čakovcu, Mihovljanskoj ulici, iz otvorenog dvorišta tvrtke je 23-godišnjak ukrao dekorativne led projektore, industrijske žarulje, halogene žarulje, štedne žarulje i led reflektore.

Istoga dana u popodnevnim satima u Čakovcu, Ulici Josipa Kozarca, na prostoru sajmišta, 23-godišnjak je provalio u automat za jaja odakle je ukrao jaja. 

Dan kasnije, u subotu, 30. studenoga u večernjim satima u Pribislavcu, Ulici braće Radić, ispod nadstrešnice zgrade je 23-godišnjak provalio u automat za jaja odakle je ukrao novac.

- Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasnicima. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetništvu - javlja policija. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!