Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
OTKRIVAMO JOŠ JEDAN SLUČAJ Hrabroj dostavljačici ukrali pizze, ali je uspjela obraniti novčanik
Ilustracija

DOSTAVLJAČI NA METI

OTKRIVAMO JOŠ JEDAN SLUČAJ Hrabroj dostavljačici ukrali pizze, ali je uspjela obraniti novčanik

Skupina mladih Roma u zasjedi je dočekala 23-godišnju dostavljačicu i iz ruku joj istrgnuli pizze. Ona je uspjela jednog od njih udariti nogom i počela je vikati, pa se skupina razbježala

Nakon što smo u subotu izvijestili o napadu na dostavljača pizze nedaleko jednog kafića u okolici Čakovca, daans doznajemo da je policija privela dvojicu napadača. Radi se, kako kažu u policiji, o mladićima (19 i 20 godina) iz Pribislavca.

Vezana vijest

pizza završili iza rešetaka UHVATILA IH POLICIJA Mladići iz Pribislavca nožem napali dostavljača, iz vozila mu ukrali pizze

Podsjetimo, u petak navečer skupina mladih Roma naručila je 3 jumbo pizze, a kada je dostavljač stigao jedan od njih mu je zaprijetio nožem, a drugi uzeo pizze iz automobila.

Ovo, međutim, očito nije usamljen slučaj. Kako neslužbeno doznajemo gotovo identičan scenarij odigrao se u srijedu navečer. Nakon što su naručili 4 pizze, skupina mladih Roma je, na istoj lokaciji kao i u ranije opisanom slučaju, u zasjedi pričekala 23-godišnju dostavljačicu. Kad je stigla i izašla iz auta jedan od mladića iz skupine istrgnuo joj je pizze iz ruku, a potom su joj pokušali oduzeti novčanik.

Ona je uspjela jednog od njih udariti nogom i počela je vikati, pa se skupina razbježala. U ovom slučaju istraga još traje, a policija ne može potvrditi da se u obje situacije radi o istim napadačima.

Kako su žrtve napada mlade osobe nismo željeli otkrivati njihov identitet, jer zasigurno nikome ne treba objašnjavati u kakvom su šoku bili nakon napada, posebno mladić koji je bio i životno ugrožen. Prvi slučaj o kojem smo pisali policija je već uspješno razriješila, pa se nadamo da će na isti način razotkriti i počinitelja drugog napada o kojem izvješćujemo. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video

Vezani članci