Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NAPAD U PARKU Mladići usred noći prišli muškarcu (38), prebili ga i ukrali mu novac!
Ilustracija/Miroslava Novak Hranjec

HOROR U ČAKOVCU

NAPAD U PARKU Mladići usred noći prišli muškarcu (38), prebili ga i ukrali mu novac!

Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 19-godišnjak s područja grada Čakovca i 18-godišnjak sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu počinili kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, dok je 19-godišnjak počinio i kazneno djelo Osobito teška tjelesna ozljeda, javlja PU međimurska.

Dvojac je tijekom noći 20. studenoga ove godine oko 1 sat i 30 minuta u Čakovcu, Perivoju Zrinskih fizički napao 38-godišnjaka tako da su mu prišli s leđa, jedan ga je srušio na tlo, dok ga je drugi udario nogom u glavu, nakon čega su mu ukrali novac iz džepa.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna. U događaju je 38-godišnjak je zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

Mladić s područja grada Čakovca je u četvrtak, 6. listopada oko 4 sata i 45 minuta, u Čakovcu na Trgu Republike fizički napao 20-godišnjaka sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu nanijevši mu osobito tešku tjelesnu ozljedu.

Vezana vijest

Policija LEŽAO NA PLOČNIKU ŠTO SE DOGODILO? Mladić (20) s čak 3,59 promila u centru Čakovca pronađen s teškim ozljedama

Podsjećamo, ozlijeđeni mladić je pronađen kako leži na pločniku, nakon čega je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđena osobito teška tjelesna ozljeda te mu je izmjerena koncentracija od 3,59 g/kg alkohola u organizmu.

Protiv počinitelja su podnijete kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetniku, nakon čega je 19-godišnjak u četvrtak, 21. studenoga u popodnevnim satima predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, dok je protiv 18-godišnjaka pokrenut redovni postupak, javlja policija.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!