Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KOTORIBA Dječji rođendan pretvorio se u horor: Muškarac udario dječaka (13) i onesvijestio ga
Ilustracija/Miroslava Novak Hranjec/Pixabay

SUKOB U KOTORIBI

KOTORIBA Dječji rođendan pretvorio se u horor: Muškarac udario dječaka (13) i onesvijestio ga

13-godišnjaka je dječak njegovih godina ubo prstom u oko, a on mu je uzvratio odgurivanjem. No, drugi dječak je zatim otišao po oca koji je fizički napao 13-godišnjaka. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je pripadnik romske nacionalne manjine

U našu redakciju stigla je informacija o nemilom događaju koji se u subotu, 2. studenog zbio u ranim večernjim satima u Kotoribi. O čemu se točno radi, najprije smo provjerili u PU međimurskoj.

- Došlo je do sukoba između više mlađih osoba, a kasnije se priključila i jedna starija osoba. Policijski izvidi su u tijeku - rekli su nam iz policije. 

Što se zapravo dogodilo?

Prema našim informacijama, 13-godišnjak je s grupom svojih vršnjaka slavio rođendan. Nakon proslave kod kuće, izašli su u šetnju. U Ulici kralja Tomislava, kod jednog ugostiteljskog objekta, suprotstavio im se dječak njihovih godina, navodno čak maskiran fantomkom. Slavljenika je ubo prstom u oko, na što mu je on, kako doznajemo, uzvratio odgurivanjem.

Suprotstavljene strane tada su se razdvojile, a grupa djece koja je slavila rođendan krenula je dalje u šetnju. No, već za nekoliko minuta, u Sajmišnoj ulici sustigao ih je otac dječaka koji ih je ranije napao.

Muškarac, kako neslužbeno doznajemo romske nacionalne manjine, napao je slavljenika i udario ga u glavu, pri čemu je dječak kratko pao u nesvijest. Pokušao ga je, navodno, odvući i u automobil, no on mu se uspio suprotstaviti i pobjeći do obiteljskih prijatelja koji žive u blizini. 13-godišnji dječak je tada, umjesto proslave rođendana s prijateljima, s roditeljima završio na Zavodu za hitnu medicinu u Čakovcu.

O ovom se događaju u Kotoribi puno priča zadnjih dana. Kako smo doznali, napadnuti dječak je i ranije bio meta dječačkih zadirkivanja, no ovaj je slučaj puno ozbiljniji jer se, umjesto da bude glas razuma, nasiljem uključila odrasla osoba. A kako će sve završiti, ostaje za vidjeti po završetku policijskih izvida.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!