Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
VIKEND NA MEĐIMURSKIM CESTAMA U osam prometnih nesreća pet ozlijeđenih osoba
Marijan Susenj/PIXSELL

UHVAĆENA TRI PIJANA VOZAČA

VIKEND NA MEĐIMURSKIM CESTAMA U osam prometnih nesreća pet ozlijeđenih osoba

Neslavni rekorder, što se alkohola tiče, je 61-godišnji vozač koji se s 1,95 promila već u podne sudjelovao u prometnoj nesreći u Turšišću

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama te četiri nesreće u kojima je nastala materijalna šteta.

- U četiri nesreće s ozlijeđenim sudionicima, lakše su ozlijeđena tri vozača osobnih automobila i biciklistica, dok je teške tjelesne ozlijede zadobio biciklist - kažu u policiji.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepropisna i neprilagođena brzina - jedna prometna nesreća, nepoštivanje prednosti prolaska - dvije prometne nesreće, vožnja na nepropisnoj udaljenosti - četiri prometne nesreće te greške pješaka - jedna prometna nesreća. 

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda utvrđena je kod trojice vozača. Najveća koncentracija od 1,97 promila utvrđena je kod 61-godišnjeg vozača osobnog automobila, sudionika prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom, koja se dogodila u nedjelju, 13. listopada 2019. godine oko 12 sati u Turčišću.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!