Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
OGLASILA SE POLICIJA Dvojicu mladića na autobusnom kolodvoru napala četvorica muškaraca iz Pribislavca
Screenshot/Facebook/Želim normalan život u Međimurju

TUČNJAVA NA KOLODVORU

OGLASILA SE POLICIJA Dvojicu mladića na autobusnom kolodvoru napala četvorica muškaraca iz Pribislavca

41, 23, 21 i 19-godišnjaci s područja Općine Pribislavec lakše su ozlijedili 19-godišnjaka, dok je maloljetnik teško ozlijeđen

U petak, 4. listopada 2019. godine oko 19,35 sati u Čakovcu, na autobusnom kolodvoru u Čakovcu, Ulici Tome Masaryka, četiri muške osobe 41, 23, 21 i 19-godišnjaci s područja Općine Pribislavec, narušavali su javni red i mir na naročito drzak način.  

Vezana vijest

Tučnjava kolodvor NEMILE SCENE NA KOLODVORU VIDEO Tučnjava na autobusnom kolodvoru u Čakovcu: Nekoliko osoba napalo dvojicu mladića

Poradi prijašnjih nesuglasica, ušli su u autobus u kojem su se nalazili 18-godišnjak sa šireg područja grada Mursko Središće i maloljetnik s područja Međimurske županije te su ih verbalno i fizički napali.

- U prostorije Policijske postaje Čakovec privedeni su 41, 21 i 19-godišnjaci dok je 23-godišnjak napustio mjesto događaja. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je 18-godišnjak lakše ozlijeđen (s mogućnošću prekvalifikacije ozljeda u teške), dok je maloljetnik teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju. Kriminalistička istraživanja su u tijeku - javlja PU međimurska.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!