Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
RJEŠENJE O PROVOĐENJU ISTRAGE Muškarac u Kuršancu s 1,40 promila 'pokosio' ženu
Hrvoje Jelavić/Pixsell (ilustracija)

AMPUTIRANA JOJ POTKOLJENICA

RJEŠENJE O PROVOĐENJU ISTRAGE Muškarac u Kuršancu s 1,40 promila 'pokosio' ženu

U nesreći od 15. lipnja je zadobila osobito teške ozljede - amputaciju desne potkoljenice, komplicirani prijelom i nagnječenje lijeve potkoljenice, traumatski šok

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 30. rujna donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1981.) zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

>>> STRAVIČNA NESREĆA U KURŠANCU Autom 'pokosio' pješakinju, amputirana joj je desna noga
>>> BORI SE ZA ŽIVOT Djevojci amputirali i drugu nogu, odgurnula dječja kolica i spasila bebu

Postoji osnovana sumnja da je 38-godišnjak 15. lipnja 2019. u Kuršancu, upravljao pod utjecajem alkohola (najmanje 1,40 g/kg apsolutnog alkohola u krvi) osobnim automobilom zbog čega je vozio suviše velikom brzinom i na ravnom dijelu ceste izgubio kontrolu nad vozilom koje je skrenulo u desno izvan kolnika, gdje je došlo do udara u pješakinju koja je stajala uz desni rub kolnika, a potom je vozilo prignječilo pješakinju uz ogradu kuće.

Pješakinja je zadobila osobito teške ozljede (amputacija desne potkoljenice, komplicirani prijelom i nagnječenje lijeve potkoljenice, traumatski šok), javlja Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!