Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POKRENUTA ISTRAGA Žena (37) i mladić (18) u Sitnicama udarali policajce i ozlijedili ih
Miroslava Novak

HTJELI SPRIJEČITI PRIVOĐENJE

POKRENUTA ISTRAGA Žena (37) i mladić (18) u Sitnicama udarali policajce i ozlijedili ih

ODO Čakovec donijelo je rješenje o provođenju istrage za događaj od 10. kolovoza. Žena i mladić htjeli su spriječiti privođenje 31-godišnjaka pa su udarali policajce

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 30. rujna donijelo rješenje o provođenju istrage protiv dvoje hrvatskih državljana (2001. i 1982.) zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela napada na službenu osobu i pokušaja prisile prema službenoj osobi.

- Postoji osnovana sumnja da je 10. kolovoza u naselju Sitnice u Murskom Središću, prilikom privođenja 31-godišnjeg uhićenika zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, 18-godišnjak rukama snažno udario policijskog službenika u prsa, zbog čega su ga policijski službenici uhitili.

Osnovano se sumnja da je 37-godišnjakinja, u cilju da spriječi policijske službenike u daljnjem postupanju prema 18-godišnjaku, više puta rukama udarila policijskog službenika i ozlijedila ga, a drugog policijskog službenika povlačila s leđa i oštetila njegovu službenu odoru, nakon čega su ju svladali u daljnjim nastojanjima, javilo je Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!