Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PET NESREĆA ZA VIKEND Nakon dužeg vremena - alkohol rekorderka je žena s 2,75 promila
Terca art

NESREĆE NA MEĐIMURSKIM CESTAMA

PET NESREĆA ZA VIKEND Nakon dužeg vremena - alkohol rekorderka je žena s 2,75 promila

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod dva vozača

Tijekom proteklog vikenda na prometnicima Međimurske županije dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je lakše ozlijeđena vozačica osobnog automobila te četiri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.   

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su: neprilagođena i nepropisna brzina - jedna prometna nesreća, nepoštivanje prednosti prolaska - jedna prometna nesreća, vožnja na nepropisnoj udaljenosti - jedna prometna nesreća te nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag - dvije prometne nesreće. 

- Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod dva vozača. Najveća, u koncentraciji od 2,75 grama po kilogramu utvrđena je kod 31-godišnje vozačice osobnog automobila koja je sudjelovala u prometnoj nesreći s ozlijeđenom osobom koja se dogodila u petak, 27. rujan 2019. godine oko 7,30 sati, na nerazvrstanoj cesti uz akumulacijsko jezero HE Čakovec, u visini Gornjeg Kuršanca - javlja međimurska policija.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Vezani članci

Reci što misliš!