Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ZAVRŠEN OČEVID Sjela za volan s čak 2,75 promila i prije stjecanja prava na samostalno upravljanje
Terca art

zadobila lakše ozljede

ZAVRŠEN OČEVID Sjela za volan s čak 2,75 promila i prije stjecanja prava na samostalno upravljanje

Zbog toga je u zavoju pijana vozačica (31) autom sišla izvan kolnika gdje je udarila u kosinu prilazne ceste nasipa, nakon čega se višestruko prevrnula

Poznati su detalji prometne nesreće koja se u petak dogodila u Gornjem Kuršancu.

Vezana vijest

Nesreća Kuršanec NESREĆA KOD KURŠANCA ZAVRŠILA U BOLNICI Vozačica (31) sletjela s puta i prevrnula se na krov s čak 2,75 promila!

- U petak, 27. rujna 2019. godine oko 7,30 sati, na nerazvrstanoj cesti uz akumulacijsko jezero HE Čakovec, u visini Gornjeg Kuršanca, dogodila se je prometna nesreća u kojoj se 31-godišnja vozačica osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom te pod utjecajem alkohola u količini od 2,75 grama po kilogramu, vozilom nije kretala što bliže desnom rubu ceste.

Zbog toga je u zavoju vozilo sišlo izvan kolnika gdje je udarilo u kosinu prilazne ceste nasipa, nakon čega se višestruko prevrnulo - javlja policija.

Ozlijeđena vozačica je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Protiv vozačice je pokrenut prekršajni postupak.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!