Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ZATVORENO ZA JAVNOST Pripremno ročište za Smiljanu Srnec sazvano za 18. rujna
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka

ZATVORENO ZA JAVNOST Pripremno ročište za Smiljanu Srnec sazvano za 18. rujna

Pripremno ročište zatvoreno je za javnost i mogu mu nazočiti samo pozvane osobe. Brani se šutnjom, a prilikom posljednjeg dovođenja iz istražnog zatvora na Županijski sud novinarima je u prolazu rekla da nije ubila sestru

Pripremno ročište u postupku protiv Smiljane Srnec (45), optužene da je 2000. godine ubila sestru Jasminu Dominić, održat će se 18. rujna, doznajemo na Županijskom sudu u Varaždinu. Pripremno ročište zatvoreno je za javnost i mogu mu nazočiti samo pozvane osobe.

Podsjetimo, Smiljanu Srnec Županijsko državno odvjetništvo tereti da je s pet udaraca tupim, tvrdim predmetom ubila tri godine mlađu sestru, čije je tijelo u veljači ove godine pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu u Međimurskoj županiji.

Brani se šutnjom, a prilikom posljednjeg dovođenja iz istražnog zatvora na Županijski sud novinarima je u prolazu rekla da nije ubila sestru. Bit će to jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka u povijesti hrvatskog pravosuđa zbog proteka vremena koje je otežalo prikupljanje materijalnih dokaza, a članovi Smiljanine obitelji odbili su svjedočiti tijekom istrage.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!