Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Požar krovišta u Murskom Središću, policija nakon očevida javlja o uzroku
DVD Mursko Središće

GORJELO KROVIŠTE

FOTO Požar krovišta u Murskom Središću, policija nakon očevida javlja o uzroku

Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Mursko Središće

Policija je obavila očevid nakon požara koji je u subotu navečer izbio na krovištu obiteljske kuće u Murskom Središću.

Vezana vijest

Mursko Središće, požar požar u murskom središću FOTO Gorjelo krovište u poslovnom objektu: 'Čuli smo pucketanje i osjetili miris dima'

U subotu, 7. rujna 2019. godine nešto poslije 21 sat izbio je požar na krovištu obiteljske kuće u Murskom Središću, Frankopanskoj ulici. U požaru je izgorjelo oko 30 m² drvene konstrukcije. Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Mursko Središće.

Očevidom u kojem je sudjelovao i inspektor za zaštitu od požara Policijske uprave međimurske utvrđeno da je požar izbio zbog prijenosa toplinske energije s dimovodne cijevi na drvenu konstrukciju krovišta na objektu krojačkog obrta, a potom se vatra proširila i na krovište obiteljske kuće, vlasništvo, 76-godišnjakinje. Materijalna šteta za sada nije poznata. O događaju dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Obzirom da je „pred vratima“ sezona grijanja, upozoravamo građane da prije upotrebe putem stručnih osoba provjere svoje dimovodne sustave, pa tako sve vrste grijaćih sustava (plinski bojleri, razne peći na kruta i tekuća goriva i sl.) kako bi se izbjegli ovakvi i slični nemili događaji - poručuju iz policije.  

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!