Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
SKOVALI SAVRŠEN PLAN Napunili kolica u čakovečkoj trgovini za više od 4 tisuće kuna i 'nestali'
Ilustracija

zaobišli blagajnu

SKOVALI SAVRŠEN PLAN Napunili kolica u čakovečkoj trgovini za više od 4 tisuće kuna i 'nestali'

Trojac iz Pribislavca krenuo je u besplatan šoping. Jedan je gurao kolica kraj blagajne, drugi otvorio vrata, a treći čekao na blagajni radi odvlačenja pažnje prodavača

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 30. kolovoza provelo prvo ispitivanje uhićenog 25-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe .

- Postoji osnovana sumnja da je 25-godišnjak 20. srpnja 2019. u trgovini u Čakovcu, zajedno s 23-godišnjakom i 37-godišnjakom, stavio u prodajna kolica veću količinu raznih prehrambenih i drugih artikala u vrijednosti većoj od četiri tisuće kuna, nakon čega je 23-godišnjak s kolicima zaobišao blagajnu za plaćanje i bez plaćanja izašao iz trgovine kroz ulazna vrata koja je 25-godišnjak prethodno otvorio, dok je 37-godišnjak za to vrijeme s nekoliko artikala čekao na blagajni radi odvlačenja pažnje prodavača.

Sva trojica su se nakon toga udaljili iz trgovine s ukradenim stvarima. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 25-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - javlja DORH.

Iako DORH ne navodi odakle su kradljivci, međimurska policija je već ranije javila da se radi o muškarcima s područja općine Pribislavec.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!