požar u murskom središću

FOTO Gorjelo krovište u poslovnom objektu: ‘Čuli smo pucketanje i osjetili miris dima’

Nazvali su središćanske vatrogasce, koji su prema njezinim riječima vrlo brzo sa tri vozila došli i počeli gasiti oganj, a potom su došli i pripadnici Javne vatrogasne postaje Čakovec

U subotu oko 22,30 sati pripadnici DVD-a Mursko Središće i Javne vatrogasne postrojbe Čakovec sa svojom adekvatnom opremom ugasili su požar na stambeno poslovnoj zgradi u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću.

Kako nam je rekla vlasnica krojačkog obrta, njezina sestra je iza 21 sat čula pucketanje i osjetila miris dima te su ukućani izašli i ustvrdili kako u potkrovlju gori vatra. Nazvali su središćanske vatrogasce, koji su prema njezinim riječima vrlo brzo sa tri vozila došli i počeli gasiti oganj, a potom su došli i pripadnici Javne vatrogasne postaje Čakovec, kao i policijski službenici.

Brza intervencija a i profesionalno obavljen posao od strane gasitelja rezultirali su brzim gašenejm ognja uz ne velike štete koje nastaju u takvim situacijama. Požar je primijećen i gašen u dvorišnom dijelu grunta, a vlasnica kaže kako je šteta velika, no točnije će se znati ujutro kada će doći predstavnik osigurateljske kuće i policija obaviti očevid.

Osim materijalne štete i uznemirenosti obitelji drugih većih posljedica nema. U građevini ili zgradi u kojoj je gorjelo ranije se nalazio Dječji vrtić ‘Dječja mašta’ te poslovni prostori krojačkog obrta te obitelji dom vlasnika.

JVP Čakovec je dojavu zaprimio u 21:19 sati, a kako su nam rekli da je požar izbio u sauni obiteljske kuće. Uzrok kao i nastala šteta bit će poznati nakon očevida.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije