Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Završen očevid: Frontalni sudar u Savskoj Vesi izazvao 64-godišnji vozač mopeda
Stjepan Hranilović

SUDAR MOPEDA I MAZDE

FOTO Završen očevid: Frontalni sudar u Savskoj Vesi izazvao 64-godišnji vozač mopeda

Ozlijeđeni vozač mopeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnici

Jučer, 5. rujna 2019. godine oko 14 sati i 40 minuta u Savskoj Vesi dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 64-godišnji vozač mopeda.

Vezana vijest

Nesreća Savska Ves PROMETNA NESREĆA FOTO Sudar motocikla i automobila u Savskoj Vesi, na terenu policija i hitna pomoć

- Na raskrižju Ulice Josipa Bajkovca i odvojka istoimene ulice, vozač mopeda marke i modela TGB R50 X, čakovečke registarske oznake, rođen 1955. godine, upravljajući kolnikom Ulice Josipa Bajkovca te nailaskom na spomenuto raskrižje obavljao je skretanje ulijevo na kolnik odvojka, a da pritom nije propustio vozilo koje dolazi iz suprotnog smjera te zadržava smjer kretanja. Tom prilikom došlo je do frontalnog sudara mopeda i Mazde 6, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljala 35-godišnja vozačica. Nakon sudara došlo je do prevrtanja mopeda i pada vozača na kolnik - javlja međimurska policija.

Ozlijeđeni vozač mopeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnici te će se njegove ozlijede naknadno okvalificirati.

- Zbog očevida prometne nesreće od 14.55 do 16.15 sati spomenuta dionica prometnice u Ulici Josipa Bajkovca bila je zatvorena za sav promet, a koji se u to vrijeme odvijao obilaznim prometnicama. Vozač mopeda prekršajno će se sankcionirati - kažu u policiji.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!