Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
IZGORJELO KROVIŠTE Tko je zapalio napušteno skladište u samom centru Preloga?
Dario Horvat

INSPEKTOR OBAVIO OČEVID

IZGORJELO KROVIŠTE Tko je zapalio napušteno skladište u samom centru Preloga?

Uzrok požara je poduzeta ljudska radnja.

Završen je očevid na mjestu požara u Prelogu. Policija javlja detaljnije informacije.

Vezana vijest

Prelog, požar POŽAR KAKAV SE NE PAMTI VIDEO I FOTO Pedeset hrabrih vatrogasaca lokaliziralo požar u Prelogu, dežurali cijelu noć

- U subotu, 17. kolovoza 2019. godine nešto prije 21 sat na Trgu Slobode u Prelogu, izbio je požar u napuštenom skladištu, vlasništvo privatnog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec te dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Preloga, Cirkovljana i Donjeg Kraljevca.

Materijalna šteta za sada nije poznata te će se utvrditi nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva oštećenog poduzeća, dok je u požaru izgorjelo krovište skladišta dimenzija 60 x10 metara - kažu u međimurskoj policiji.

U nedjelju, 18. kolovoza u prijepodnevnim satima na mjestu izbijanja požara obavljen očevid u kojem je sudjelovao i inspektor za zaštitu od požara Policijske uprave međimurske te je utvrđeno kako je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.- Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja - poručuju iz policije.

Od županijskog zapovjednika Mladena Kanižaja doznajemo da je u borbi s požarom sudjelovalo 50 vatrogasaca.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!