Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POŽAR U PRELOGU Policija završila očevid: Netko je (ne)namjerno zapalio skladište, policija traži tko
Dario Horvat

PODUZETA LJUDSKA RADNJA

POŽAR U PRELOGU Policija završila očevid: Netko je (ne)namjerno zapalio skladište, policija traži tko

Požar je gasilo 50 vatrogasaca

U nedjelju, u jutarnjim satima na mjestu požara u Prelogu obavljen je očevid u kojem je sudjelovao i inspektor za zaštitu od požara Policijske uprave međimurske.

Vezana vijest

Prelog, požar POŽAR KAKAV SE NE PAMTI VIDEO I FOTO Pedeset hrabrih vatrogasaca lokaliziralo požar u Prelogu, dežurali cijelu noć

- Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja te se kriminalistička istraživanja nastavljaju - rekli su nam u međimurskoj policiji.

Kako smo javili, vatra je u subotu buknula oko 21 sat na zgradi bivšeg skladišta poduzeća Međimurjeplet koje se nalazi u samom centru Preloga, na Trgu Slobode.

Od županijskog zapovjednika Mladena Kanižaja doznajemo da je u borbi s požarom sudjelovalo 50 vatrogasaca. Tamo su bili članovi DVD-a Prelog s navalnim vozilom i auto-cisternom, JVP Čakovec s dva vozila, DVD-a Donji Kraljevec također s dva vozila i DVD Cirkovljan s jednim manjim vozilom.

- U pripravnosti su bili još i vatrogasci iz Goričana i Podbresta. Požar je lokaliziran oko ponoći, dok su članovi DVD-a Prelog dežurali cijele noći te radi sigurnosti obilazili lokaciju koja je tinjala. Izgorjelo je krovište i deka od trstike - rekao nam je Kanižaj.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!