Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
VIDEO I FOTO Pedeset hrabrih vatrogasaca lokaliziralo požar u Prelogu, dežurali cijelu noć
Dario Horvat/Foto čitatelja

POŽAR KAKAV SE NE PAMTI

VIDEO I FOTO Pedeset hrabrih vatrogasaca lokaliziralo požar u Prelogu, dežurali cijelu noć

Hrabri međimurski vatrogasci dobili su još jednu 'borbu' s vatrenom buktinjom i tako spriječili širenje požara na okolne zgrade u centru Preloga

Oko ponoći, uz veliki napor vatrogasaca, lokalizairan je požar u Prelogu i tako je spriječeno širenje vatrene stihije na okolne zgrade.

POŽAR U PRELOGU Brojni vatrogasci borili se s požarom bivšeg skladišta Fotogalerija

Kako smo javili, vatra je buknula oko 21 sat na zgradi bivšeg skladišta poduzeća Međimurjeplet koje se nalazi u samom centru Preloga, na Trgu Slobode.

Od županijskog zapovjednika Mladena Kanižaja doznajemo da je u borbi s požarom sudjelovalo 50 vatrogasaca. Tamo su bili članovi DVD-a Prelog s navalnim vozilom i auto-cisternom, JVP Čakovec s dva vozila, DVD-a Donji Kraljevec također s dva vozila i DVD Cirkovljan s jednim manjim vozilom.

- U pripravnosti su bili još i vatrogasci iz Goričana i Podbresta. Požar je lokaliziran oko ponoći, dok su članovi DVD-a Prelog dežurali cijele noći te radi sigurnosti obilazili lokaciju koja je tinjala. Izgorjelo je krovište i deka od trstike - rekao nam je Kanižaj.

Na mjestu događaja popričali smo i s gradonačelnikom Grada Preloga Ljubomirom  Kolarekom.

- Ovo je najozbiljniji požar na području Grada Preloga u zadnjih dvadesetak godina -rekao je Kolarek.

Inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske jutros je započeo očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti i radnje koje su dovele do ovog požara.


Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!