Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DOLIJALI POLICIJI Mladić (19) i maloljetnik u dva navrata provalili u kafić u Donjoj Dubravi
Miroslava Novak

UKRALI ALKOHOL I CIGARETE

DOLIJALI POLICIJI Mladić (19) i maloljetnik u dva navrata provalili u kafić u Donjoj Dubravi

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak s područja Općine Kotoriba i maloljetnik s područja Međimurske Županije, počinili dva kaznena djela teške krađe - kažu iz PU međimurske

Između 26. i 30. srpnja, u Murskom Središću, Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je s gradilišta obiteljske kuće ukrao razni profesionalni alat, vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, javila je međimurska policija.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak s područja Općine Kotoriba i maloljetnik s područja Međimurske Županije, počinili dva kaznena djela teške krađe.

Naime, subotu, 20. srpnja te u srijedu, 24. srpnja u ranim jutarnjim satima, u Donjoj Dubravi, Ulici Pavleka Miškine, provalili su u ugostiteljski objekt odakle su ukrali razna alkoholna pića i cigarete vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasniku. Prema 19-godišnjaku i maloljetnom osumnjičeniku, nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja - kažu iz PU međimurske.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Reci što misliš!