Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POLICIJA MU OMELA PLANOVE Kroz prozor uskočio u kuću i ukrao nakit, policija ga uhvatila na djelu
Miroslava Novak

ZATEKLI GA U KUĆI

POLICIJA MU OMELA PLANOVE Kroz prozor uskočio u kuću i ukrao nakit, policija ga uhvatila na djelu

Uz primjenu sredstava prisile mladić (23) je uhićen

U utorak, 30. srpnja u 13:55 sati u Čakovcu u Ulici braće Weiss, policijski službenici Policijske postaje Čakovec zatekli su 23-godišnjaka u počinjenju kaznenog djela krađe.

Naime, Policijska uprava međimurska nekoliko minuta ranije zaprimila je telefonsku dojavu građana da je nepoznata muška osoba kroz prozor ušla u obiteljsku kuću te je na mjesto događaja upućena policijska ophodnja. Pregledom kuće zatekli su provalnika koji je ispremetao stvari i ukrao razni nakit. Uz primjenu sredstava prisile provalnik je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 23-godišnjak s područja grada općine Pribislavec počinio kazneno djelo krađe te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- Ukradeni predmeti su oduzeti i vraćeni vlasnici. Zahvaljujemo savjesnom građaninu na pravovremenoj dojavi. Suradnja građana i policije jedan je od osnovnih preduvjeta za stvaranje sigurnijeg društva - javlja PU međimurska.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Reci što misliš!