Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
INCIDENT PRIJE UTAKMICE Policija privela 11 osoba zbog remećenja reda i mira
Miroslava Novak

VARAŽDIN - HAJDUK

INCIDENT PRIJE UTAKMICE Policija privela 11 osoba zbog remećenja reda i mira

Policija utvrđuje sve okolnosti događaja

Nogometaši Varaždina danas na domaćem terenu igraju utakmicu protiv Hajduka, a članovi Torcide su uoči derbija, prema neslužbenim informacijama, remetili javni red i mir u Varaždinu, piše Varaždinski.

- Oko 14.20 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira ispred jednog hotela u Varaždinu. Pritom je privedeno 11 osoba te policija utvrđuje sve okolnosti događaja - kažu iz policije.

Inače, dugo iščekivana prva domaća utakmica novopečenog varaždinskog drugoligaša na domaćem terenu mogla bi biti odgođena. Naime, od jutra u Varaždinu kiša polako pada, dok je posebno pojačala oko 17.30 te još uvijek ne prestaje i tako dovodi u pitanje odigravanje utakmice 2. kola 1. HNL između Varaždina i Hajduka. Utakmica bi trebala početi u 20 sati, piše Varaždinski.

Na terenu je nekoliko lokvi, a poseban problem stvaraju one kod šesnaesterca kod južne tribine, kao i velika lokva ispred istočne tribine. Prema prvim, neslužbenim informacijama utakmica bi mogla biti odgođena, a u međuvremenu služba za održavanje terena pokušava 'pomoći' terenu da upije što je više moguće padalina kako bi se napravili povoljni uvjeti za odigravanje utakmice.

Delegat bi uskoro trebao izići na teren i napraviti prvi pregled travnjaka, a konačna odluka mora biti donesena do početka utakmice, piše Varaždinski.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Reci što misliš!