Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KURŠANEC Mladić (19) na policajce nasrnuo bokserom i stolicom, muškarac (38) se opirao uhićenju
Miroslava Novak

'ZARADILI' OPTUŽNICE

KURŠANEC Mladić (19) na policajce nasrnuo bokserom i stolicom, muškarac (38) se opirao uhićenju

Policija je privodila 38-godišnjaka u zatvor, a tome se žestoko usprotivio 19-godišnji mladić

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 8. srpnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv dvojice hrvatskih državljana (2000. i 1981.) zbog počinjenja kaznenih djela napada na službenu osobu i prisile prema službenoj osobi u pokušaju.

Okrivljenog 19-godišnjaka tereti se da je 21. listopada 2018. u obiteljskoj kući u Kuršancu, prilikom postupanja policijskih službenika radi privođenja 38-godišnjaka na izdržavanje kazne zatvora, prevrnuo stol i desnom rukom u kojoj je držao metalni bokser pokušao udariti policijskog službenika u glavu, ali je policijski službenik blokirao udarac. Nakon toga je 19-godišnjak, tereti ga se, pokušao stolicom udariti drugog policijskog službenika koji je uspio uhvatiti stolicu i savladati 19-godišnjaka.

- Okrivljenog 38-godišnjaka tereti se da je pokušao spriječiti policijske službenike u svojem privođenju tako da ih je rukama hvatao za službene uniforme i povlačio ih, ali su policijski službenici savladali njegov otpor i sproveli ga u zatvor u Varaždinu - kažu iz Općinskog državnog odvjetništva.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!