Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NA MJESEC DANA Vozaču (35) koji je uzrokovao tešku nesreću kod Sv. Helene određen istražni zatvor!
Marko Prpic/Davor Puklavec/PIXSELL

OZLIJEDIO TROČLANU OBITELJ

NA MJESEC DANA Vozaču (35) koji je uzrokovao tešku nesreću kod Sv. Helene određen istražni zatvor!

Nakon provedenog ispitivanja, vozaču BMW-a je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Vozaču (35) koji je uzrokovao tešku nesreću na naplatnim kućicama kod Svete Helene određen je istražni zatvor u trajanju od 30 dana. Odluka je to Županijskog suda u Zagrebu. 

Muškarac se na naplatnim kućicama Sveta Helena, velikom brzinom svojim BMW-om zabio u automobil ispred sebe pri čemu je teško ozlijeđena tročlana obitelj. Danas je bio doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. 

Nakon provedenog ispitivanja, vozaču BMW-a određen je istražni zatvor, a ponajviše zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Podsjetimo, vozač je uhićen tek u nedjelju navečer, iako je nesreću izazvao dva dana ranije, u četvrtak. Pokazalo se da je bio pod utjecajem droge i lijekova.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu prometnim znakom ograničena na 50 km/h, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne postaje auto ceste, izazvao prometnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile osobito teške tjelesne ozljede", priopćila je policija u nedjelju nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 35-godišnjakom. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!