Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
SVJEDOK DIVLJANJA 'Prije nego se zabio u naplatne kućice, vozač BMW-a promašio me za nekoliko centimetara'
Davor Puklavec/Pixsell; Foto čitatelja

VIDEO ČITATELJA

SVJEDOK DIVLJANJA 'Prije nego se zabio u naplatne kućice, vozač BMW-a promašio me za nekoliko centimetara'

Čitatelj nam je poslao video u kojem je, kako kaže, snimio vozača koji je skrivio nesreću, a vidljivo je da automobilom 'leluja' po cesti...

prometnoj nesreći, u kojoj su u četvrtak rano poslijepodne na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba sudjelovala tri vozila, ozlijeđene su tri osobe.

Pretpostavlja se da se nesreća, koja je zgrozila javnost, dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se u zabio u automobile, piše Varaždinski.hr.

Vezana vijest

Nesreća štravičan sudar VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je Čakovčanin u BMW-u velikom brzinom naletio na Škodu

Čitatelj nam je poslao video u kojem je, kako kaže, snimio vozača koji je skrivio nesreću, a vidljivo je da automobilom 'leluja' po cesti. Osim toga, prema njegovim riječima, i sam je umalo bio žrtva.

- Snimao sam njegovu vožnju autocestom još od Varaždina, budući da nije vozio po propisima, već je vrludao cestom. Prije nego se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara - kazao je čitatelj koji je bio u šoku nakon što je vidio takvu vožnju, piše Varaždinski.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Reci što misliš!