Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NESREĆA U NEDELIŠĆU U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 81-godišnja biciklistica
PU međimurska

UDARILA JE PRIKOLICA KAMIONA

NESREĆA U NEDELIŠĆU U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 81-godišnja biciklistica

Stradala vozačica bicikla bila je neoprezna te će biti prekršajno sankcionirana

Jučer (10. srpnja 2019.) oko 8 sati u Nedelišću na raskrižju Varaždinske ulice i Ulice Martina Viljevca, dogodila se prometna nesreće u kojoj je teško ozlijeđena 81-godišnja biciklistica.

- Ozlijeđena biciklistica iz smjera Gornjeg Hrašćana kretala se kolnikom Ulice Martina Viljevca te je dolaskom do raskrižja s Varaždinskom ulicom, obavljala skretanje ulijevo u smjeru Čakovca. Pritom se nije uvjerila da može skrenuti bez opasnosti za sebe i druge sudionike u prometu te nije vodila računa o položaju bicikla i smjeru kretanja zbog čega je u bočni dio njenog bicikla udarila poluprikolica priključena na teretni automobil, križevačkih registarskih oznaka.

U trenutku nesreće 27-godišnji vozač teretnog automobila s pridodanom poluprikolicom, ispred bicikliste skretao je udesno, također na kolnik Varaždinske ulice, ali u smjeru Varaždina. Uslijed siline udara došlo je do prevrtanja bicikla te pada vozačice na kolnik - kažu u međimurskoj policiji.

Teško ozlijeđena biciklistica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnici Čakovec, gdje je zadržana na liječenju.

O prometnoj nesreći izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo, dok će se biciklistica prekršajno sankcionirati sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!