Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PREVARANTICA NA VISOKOJ NOZI Unajmila Jaguar i nije ga otplatila. Još dvije osobe  prevarila za gotovo 20 tisuća kuna
Ilustracija

PREVARE U VARAŽDINU

PREVARANTICA NA VISOKOJ NOZI Unajmila Jaguar i nije ga otplatila. Još dvije osobe prevarila za gotovo 20 tisuća kuna

Tri slučaja prevare 24-godišnjakinje koja je imala 'pune ruke' posla tijekom travnja ove godine.

Policijska uprava varaždinska u svom dnevnom izvješću objavila tri prijave vezane uz 24-godišnjakinju koja je prevarila tri osobe.

U prvom slučaju radi se o prijavi 40-godišnjaka koji je početkom travnja ove godine u prostoru ugostiteljskog objekta u Biškupečkoj ulici u Varaždinu navedenoj 24-godišnjakinji pozajmio iznos od 10 tisuća kuna, izvjestila je PU varaždinska.

Spomenuti iznos mu je prema dogovoru trebala vratiti do 1. svibnja, što ona nije učinila.

Drugi slučaj je prijava 27-godišnjaka koji je također prijavio 24-godišnjakinju. On je, prema prijavi, 5. travnja ove godine u prostoru ugostiteljskog objekta u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, u vlasništvu njegova poduzeća sa sjedištem u Poreču, 24-godišnjoj zaposlenici pozajmio iznos od 1500 eura, priopćili su iz PU varaždinske.

Ona se obvezala da će taj iznos vratiti do 1. svibnja. Taj iznos do dana prijave nije vraćen, a također je tijekom travnja iznajmila vozilo marke Jaguar, vlasništvo rent-a-cara istog poduzeća te do dana podnošenja prijave nije podmirila trošak usluge korištenja vozila u iznosi od oko 11 tisuća kuna, navodi PU varaždinska.

Treći slučaj prijave, prema informacijama iz PU varaždinske, odnosi se na 42-godišnjaka iz Križovljana kojeg je 24-godišnjakinja također prijavila. Ona je, prema prijavi, dana 20. travnja 2019. godine, od istog zatražila uslugu popravka njezinog vozila marke Opel, s kojim je imala prometnu nesreću. Tom je prilikom navela da joj je popravak vrlo hitan i da će mu naknadno dostaviti izvid štete i drugu potrebnu dokumentaciju.

Oštećeni je prema dogovoru i izdanoj ponudi za iznos od 9 800 kuna, navedenoj popravio vozilo te ga je ista nakon nekoliko dana preuzela. Do trenutka podnošenja prijave, nije mu dostavila izvid štete kako bi mogao nadoknaditi trošak popravka vozila, niti mu vratila navedeni iznos, izvjestila je PU varaždinska.

Policijski službenici provode nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih navedenih okolnosti kaznenih djela.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Reci što misliš!