Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NOVI DETALJI Vozač se namjerno zaletio u djevojku, razlog svega sukob između dvije romske obitelji?
PU međimurska/Facebook

UŽAS U KURŠANCU

NOVI DETALJI Vozač se namjerno zaletio u djevojku, razlog svega sukob između dvije romske obitelji?

- Policija bi trebala istražiti je li vozač dva puta udario u snahu. Kažu da je otišao u rikverc i onda se još jedanput namjerno zaletio u nju - kaže svekar stradale djevojke

Trudnica (21) koju je u Kuršancu u subotu oko 20.40 sati pregazio pijani 38-godišnji vozač, na liječenju je u Županijskoj bolnici Čakovec. Od siline udara na mjestu nesreće teško je ozlijeđena.  

- I druga noga joj je također ozlijeđena, ali liječnici su ju uspjeli spasiti. Trebat će još ići na operaciju - kazao je danas oko 10 sati suprug ozlijeđene žene. No, jutros je policija izvijestila da su joj zbog teških ozljeda opasnih po život morali na kraju amputirati obje noge.  

Suprug je za Večernji list ispričao i kako je došlo do nesreće: 

- Šetali smo se po ulici kad je prošla vrućina. Ja sam gurao kolica u kojem je bio četverogodišnji sin i vidio sam auto kako juri prema nama. Odgurnuo sam kolica da spasim dijete, ali ženu nisam uspio. Udario je u nju i stisnuo na betonsku ogradu. Nakon toga je pobjegao - kaže. 

U selu kažu da je u pozadini nesreće prijašnji sukob dviju romskih obitelji. Nakon nesreće vozač je pobjegao i sklonio se u kući i tu dočekao policiju. Svekar stradale žene kaže da mu je vozač susjed. 

- Nakon nesreće sin je otišao k njemu da ga pita zašto je pobjegao i nije pružio prvu pomoć, a ovaj mu je počeo prijetiti sa štapom. Članovi njegove obitelji prijetili su s motornom pilom i oružjem. Bojali su se da se mi ne dođemo osvetiti. Policija bi trebala istražiti je li vozač dva puta udario u snahu. Ja nisam bio tamo, ali kažu da je otišao u rikverc i onda se još jedanput namjerno zaletio u nju - veli. 

Vozaču Opel vectre izmjereno je 1.06 promila alkohola u krvi. U PU međimurskoj kažu da je utvrđeno da je 21-godišnjakinja u nesreći zadobila teške ozlijede opasne po život, a za razliku od supruga i svekra koji su nam rekli da je druga noga spašena, u policiji su danas izvijestili o amputaciji obje noge. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!