Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NESREĆA KOD KOPRIVNICE Vozač (77) koji je naletio na dječake priznao krivnju, oduzet će mu vozačku
Damir Špehar/Pixsell

branit će se sa slobode

NESREĆA KOD KOPRIVNICE Vozač (77) koji je naletio na dječake priznao krivnju, oduzet će mu vozačku

On je automobilom naletio na dječake te je potom pobjegao s mjesta nesreće. Vrlo brzo policija je priopćila da ga je pronašla

Vozaču (77) koji je kod Koprivnice udario dijete bit će oduzeta vozačka, a branit će se sa slobode, neslužbeno doznajemo. Priznao je da je kriv te pred istražnim sucem rekao da se većine stvari ne sjeća. Iskaz je davao više od dva i pol sata jer teško i nerazumljivo govori.

Protiv 77-godišnjeg vozača koji je u srijedu navečer kod Koprivnice naletio na dvojicu dječaka na biciklu i jedno teško ozlijedio policija je podnijela kaznenu prijavu. On je automobilom naletio na dječake te je potom pobjegao s mjesta nesreće. Vrlo brzo policija je priopćila da ga je pronašla.

Prema policijskom priopćenju, vozač VW Pola zbog neprilagođene brzine najprije je sletio izvan kolnika u desni odvodni kanal, nakon čega se vratio na kolnik te u zanošenju na lijevom prometnom traku udario u dječake na biciklima. Prvo je udario u bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljao Karlo (8) bez zaštitne kacige na glavi i koji je pao s bicikla u kanal. 

Vozilo je potom udarilo u drugi bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljao Luka (9), također bez kacige, i koji je od siline udarca odbačen u kanal te je teško ozlijeđen. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!