JEDNO DIJETE TEŠKO OZLIJEĐENO

NESREĆA KOD KOPRIVNICE Vozač koji je naletio na dječake na ispitivanju. Čeka se odluka o pritvoru

On je automobilom naletio na dječake, te je potom pobjegao s mjesta nesreće. Vrlo brzo policija je priopćila da ga je pronašla

Vozač koji je kod Koprivnice naletio na dvojicu dječaka te pobjegao s mjesta nesreće danas je priveden u odvjetništvo na ispitivanje, a sudac istrage bi mu trebao odrediti istražni zatvor.

>> STRAŠNA NESREĆA Kod Koprivnice autom naletio na dva dječaka pa pobjegao

Protiv 77-godišnjeg vozača koji je u srijedu navečer kod Koprivnice naletio na dvojicu dječaka na biciklu i jedno teško ozlijedio policija je podnijela kaznenu prijavu. On je automobilom naletio na dječake, te je potom pobjegao s mjesta nesreće. Vrlo brzo policija je priopćila da ga je pronašla.

Prema policijskom priopćenju, vozač VW Pola zbog neprilagođene brzine najprije je sletio izvan kolnika u desni odvodni kanal, nakon čega se vratio na kolnik te u zanošenju na lijevom prometnom traku udario u dječake na biciklima.

Prvo je udario u bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljao Karlo (8) bez zaštitne kacige na glavi i koji je pao s bicikla u kanal. Vozilo je potom udarilo u drugi bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljao Luka (9), također bez kacige, i koji je od siline udarca odbačen u kanal te je teško ozlijeđen. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije