Lopovi nisu mirovali ni na blagdan Svih svetih

U četvrtak, 1. studenog od 14 do 15.30 sati, u Štefancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu kotlovnicu gdje je pronašao ključ od obiteljske kuće kojim je otključao vrata i ušao u unutrašnjost. Iz kuće je ukrao novac, srebreni nakit i mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 31. listopada do 1. studenog, u Donjem Pustakovcu, nepoznati počinitelj nasilno je skinuo lokot na ogradi farme vlasništvo muškarca iz Svetog Juraja u Trnju, te je iz nezaključane prostorije ukrao agregat za struju. Ovdje se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U jutarnjim satima, 1. studenog, u Hemuševcu u Ulici kralja Tomislava, nepoznati lopov je sličnim ili originalnim ključem otključao ulazna vrata obiteljske kuće gdje je ispreturao stvari i ukrao novac. U srijedu, 31. listopada od 8 do 15 sati, u Donjem Mihaljevcu na željezničkoj postaji, u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz otvorene prostorije za prodaju karata ukrao TK-kablove i kutiju za spajanje telekomunikacijskih kablova.

Istog dana, od 11 do 14.30 sati, u Tupkovcu, nepoznati kradljivac je iskoristio nepažnju ukućana, te je iz nezaključane kuće ukrao zlatni nakit. U ovim krađama nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije