Maskiran ušao u čakovečku kladionicu i odnio novac

U nedjelju, 28. listopada nešto prije 22 sata u čakovečkoj Ulici Nikole Pavića nepoznata maskirana muška osoba ušla je u kladionicu vlasništvo poduzeća iz Zagreba gdje je od zaposlenice zatražila da mu pokaže gdje je novac.

Uzevši novac počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru. Lopov bi bio muška osoba, mršave tjelesne građe, visine od 180 do 185 cm, obučen u crnu kožnu jaknu sa sivom kapuljačom i sive hlače, na glavi je imao kapu s prorezima za oči i usta, a na rukama rukavice. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a policija za počiniteljem intenzivno traga.

U Frkanovcu ukraden alat vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna

Policijska uprava međimurska javlja o još jednoj krađi. U razdoblju od 19. do 28. listopada nepoznati počinitelj provalio je u Frkanovcu u podrumske prostorije obiteljske kuće u izgradnji koja je vlasništvo muškarca iz Lopatinca odakle je ukrao trimere, motorne pile, električne bušilice, ručni cirkular i električnu pumpu za vino.

Zatim je provalio u spremište odakle iz kojeg je odnio električne brusilice i razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije