Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
VIDEO I FOTO Smiljani Srnec iz Palovca produljen istražni zatvor za još mjesec dana
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

leš u zamrzivaču

VIDEO I FOTO Smiljani Srnec iz Palovca produljen istražni zatvor za još mjesec dana

Sutkinja istrage joj je sredinom ožujka produljila istražni zatvor za tri mjeseca, do 16. svibnja, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela

Na Županijskom sudu u Varaždinu donesena je odluka o produljenju istražnog zatvora za Smiljanu Srnec (45), okrivljenoj da je ubila sestru Jasminu Dominić (23). Istražni zatvor produljen joj je za još mjesec dana.

Smiljana je u lisicama dovedena na sud, a potom su je, također u lisicama izveli i odveli natrag u zatvor.

Sutkinja istrage joj je sredinom ožujka produljila istražni zatvor za tri mjeseca, do 16. svibnja, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela.

Podsjetimo, S. Srnec uhićena je 16. veljače ove godine kad je u obiteljskoj kući u Palovcu u škrinji pronađeno tijelo njezine sestre Jasmine, nestanak koje je službeno prijavljen 2005. godine, no trag joj se izgubio još 2000. godine. Sud će danas saslušati prijedloge Državnog odvjetništva i branitelja S. Srnec poi službenog dužnosti te donijeti odluku. Istražni zatvor joj se još može produljiti bez da DORH podigne optužnicu.

                               (Izvor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!