Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PREVOZIO MIGRANTE ZA NOVAC Vozač (51) iz Srbije u pritvoru, migranti idu za Tovarnik
E.M.

UHVAĆENI NAKON NESREĆE

PREVOZIO MIGRANTE ZA NOVAC Vozač (51) iz Srbije u pritvoru, migranti idu za Tovarnik

Nad migrantima koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku provodi se upravni postupak te će tijekom dana biti prepraćeni u Tranzitni prihvatni centar za strance u Tovarniku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u teretnom automobilu slovenskih nacionalnih oznaka, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 14. svibnja oko 6.40 sati, u Železnoj Gori, upravljao 51-godišnji vozač, državljanin Republike Srbije koji je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, prevozio 10 migranata, državljana Pakistana, u namjeri da im omogući da ilegalno izađu s teritorija Republike Hrvatske i uđu na teritorij Republike Slovenije.

Vezana vijest

Policija migranti UMJESTO U SLOVENIJI - U PRITVORU FOTO Evo kako je policija migrante iz Pakistana privela u Čakovcu

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma osumnjičeni 51-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske i uz kaznenu prijavu biti će doveden nadležnom državnom odvjetništvu. 

Nad migrantima koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku provodi se upravni postupak te će tijekom dana biti prepraćeni u Tranzitni prihvatni centar za strance u Tovarniku - javlja međimurska policija.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!