Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Pijani vozač (31) s 1,85 promila u Čakovcu sletio s ceste te udario u znak i stup javne rasvjete
eMedjimurje

OZLIJEĐENI VOZAČ I PUTNIK

FOTO Pijani vozač (31) s 1,85 promila u Čakovcu sletio s ceste te udario u znak i stup javne rasvjete

Vozač je bio pod utjecajem alkohola već u prijepodnevnim satima

- U subotu, 11. svibnja oko 9,55 sati u Čakovcu na kolniku Zrinsko-frankopanske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj 31-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1,85 grama po kilogramu, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa.

Zbog toga je u izbjegavanju udara u vozilo ispred sebe i u zanošenju sišao na površinu koja razdvaja kolničke trake i udario u prometni znak, dok je u nastavku kretanja vozilom udario u metalni stup javne rasvjete - javlja međimurska policija.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđeni 31-godišnji vozač i 19-godišnji putnik iz njegovog vozila prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je vozač lakše ozlijeđen, dok će ozlijede za putnika biti okvalificirane naknadno.

- U vremenu od 10,24 do 11,56 sati za sav promet bio je zatvoren dio Zrinsko- frankopanske ulice te se odvijao obilaznim ulicama. Kvalifikacija prometne nesreće utvrdit će se naknadno - kažu u policiji. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Vezani članci

Reci što misliš!