Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POLICIJSKA POTJERA Ganjali ga od Nedelišća do Piškorovca pa im pobjegao u šumu
Ilustracija/Miranda Čikotić/PIXSELL

FILMSKI SCENARIJ

POLICIJSKA POTJERA Ganjali ga od Nedelišća do Piškorovca pa im pobjegao u šumu

Policijski službenici su ga sustigli te uporabili sredstva prisile, uhitili ga i strpali u zatvor. 25-godišnjak je vozio bez vozačke.

U subotu, 13. travnja (početak subote iza ponoći) u Nedelišću, Čakovečkoj ulici ophodnje Postaje prometne policije Čakovec uočila je i pokušala zaustaviti osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka.

- Vozač vozila je odbio postupiti po svjetlosno zvučnim znakovima policijskih službenika te je nastavio vožnju prema južnoj obilaznici grada Čakovca pa je ophodnja krenula u potjeru. U potjeri su se priključile još dvije ophodnje policije. Vozač vozila nastavio je vožnju južnom obilaznicom prema naseljima Štefanec, Mala Subotica, Palovec do naselja Piškorovec, gdje je zaustavio vozilo te se trčeći udaljavao prema šumi.

Policijski službenici su ga sustigli te uporabili sredstva prisile i uhitili ga. Utvrđeno je da se radi 25-godišnjaku sa šireg područja općine Nedelišće te da je vozilom upravljao prije stjecanja prava na samostalno upravljanje - javlja međimurska policija. 

Protiv 25-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja te obavijesti o počinjenim prekršajima Zakona o sigurnosti prometa na cestama nakon čega je u subotu, 13. travnja u jutarnjim satima doveden nadležnom prekršajnom odjelu, općinskog suda, gdje mu je određeno zadržavanje nakon čega je predan u zatvor. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!