Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
MEĐIMURKE U AKCIJI U Đelekovcu istukle slijepu staricu (95), u Imbriovcu ženi (86) ukrale 17 tisuća kuna
Ilustracija/Davor Puklavec/PIXSELL

JADNA BAKICA DOBILA PO GLAVI

MEĐIMURKE U AKCIJI U Đelekovcu istukle slijepu staricu (95), u Imbriovcu ženi (86) ukrale 17 tisuća kuna

Ukradeni novac su međusobno podijelile

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv tri hrvatske državljanke (1966., 1981. i 1991.) zbog počinjenja kaznenih djela pokušaja razbojničke krađe i pomaganja u tom kaznenom djelu, teške krađe i pomaganja u tom kaznenom djelu. 

Vezana vijest

Policija TRI MEĐIMURKE UHVAĆENE U PODRAVINI NEVJEROJATNO Pronađene tri žene iz Međimurja koje su napale, ozlijedile i pokrale jadnu bakicu (95)

- Optužnicom se 28-godišnjakinju tereti da je 14. siječnja 2019. svojim osobnim automobilom dovezla 38-godišnjakinju i 53-godišnjakinju u Đelekovec radi krađa po kućama, pa su one neopaženo ušle u obiteljsku kuću 95-godišnje, teško pokretne i slijepe oštećenice i počele tražiti novac, u čemu ih je oštećenica zatekla i pokušala ih spriječiti, ali su ju one udarile u glavu i pobjegle iz kuće ništa ne uzevši.

Okrivljenu 38-godišnjakinju i 53-godišnjakinju tereti se da su 17. siječnja 2019. u Imbriovcu,vozilom 28-godišnjakinje, koja ih je čekala u blizini, došle do obiteljske kuće 86-godišnje oštećenice i ušle u sobu kad je oštećenica bila u dvorištu, a njezin teško bolesni sin u kuhinji, te iz ormara uzele i međusobno podijelile novac u iznosu od 17.000,00 kuna - javlja DORH.

Okrivljena 38-godišnjakinja i 53-godišnjakinja nalaze se u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Vezani članci

Reci što misliš!