Obiteljske kuće i benzinska postaja na meti kradljivaca

Tijekom noći s 21. na 22. listopada, u Murskom Središću u Ulici Josipa Broza, nepoznati lopov provalio je u benzinsku postaju koja je vlasništvo poduzeća iz Zagreba, te je pokušao ukrasti metalni sef, ali u tome nije uspio. Potom je ukrao veću količinu cigareta, baterijskih uložaka, baterijskih lampi i razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Policija je zabilježila i tri krađe u kojima su lopovi provalili u kuće. U razdoblju od 19. do 22. listopada u Svetom Jurju u Trnju nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao televizor, DVD player i razna alkoholna pića. U ponedjeljak, 22. listopada od 8 do 14.45 sati, u Donjoj Dubravi, u Ulici Rudija Šoštarića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao domaći i strani novac.

U ponedjeljak, 22. listopada Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz Štefanca kako je iz njene kuće ukraden nakit. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u nedjelju, 21. listopada nešto iza 14 sati, u Štefancu u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati kradljivac iskoristio kraću odsutnost vlasnice te je kroz otvorena vrata terase ušao u obiteljsku kuću gdje je ukrao zlatni nakit, raznu bižuteriju i novac.

Nastale materijalne štete u ovim krađama procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije