Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NESREĆA U ČAKOVCU Sudar izazvala vozačica (35), stradale dvije žene koje su završile u bolnici
PU međimurska

VOZAČICA ĆE BITI KAZNENO SANKCIONIRANA

NESREĆA U ČAKOVCU Sudar izazvala vozačica (35), stradale dvije žene koje su završile u bolnici

U prometnoj nesreći je 23-godišnja putnica s područja grada Čakovca zadobila teške tjelesne ozljede

U srijedu, 27. ožujka iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljene su prijave ozljeda za 49-godišnjakinju koja je zadobila laku tjelesnu ozljedu i 23-godišnjakinju koja je zadobila tešku tjelesnu ozljedu.

- U srijedu, 20. ožujka oko 9 sati i 30 minuta u Čakovcu, na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulica Elizabete i Geze Legenstein te Elemera Vajde, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 35-godišnjakinja s područja općine Donji Kraljevec, krećući se kolnikom Ulicom Elizabete i Geze Legenstein, dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska s automobilom je ušla u raskrižje, zadržavajući smjer kretanja prema Ulici Elemera Vajde.

Tada je oduzela prednost prolaska osobnom automobilu makarskih registarskih oznaka, s kojim je, krećući se kolnikom Zagrebačke ulice, upravljala 49-godišnjakinja i vozilom udarila u to vozilo - javlja međimurska policija.

Nakon prometne nesreće 49-godišnja vozačica i 23-godišnja putnica s područja grada Čakovca iz osobnog automobila makarskih registarskih oznaka su vozilom hitne pomoći prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec.

Protiv 35-godišnjakinje će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetniku.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Vezani članci

Reci što misliš!